Twang

Twang

Twang er bas, banjo, violin, guitar og trestemmig sang. Twang er tre musikere med rødder i USA og den jyske muld. Twang har siden 2014 spillet et utal af koncerter og har fundet deres helt egen lyd og stemning.

Bandet mødte hinanden som studerende på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor de alle tre stak lidt ud pga. deres interesse for den amerikanske folkemusik. De tre musikere har hele tiden haft en lyst til at udfordre folkemusikscenen og bringe noget nyt ind i traditionen. Det arbejde er indtil videre kulmineret med udgivelsen af debutpladen “Bebzy Biddle“, Live albummet “Live Tapes Volumen 1” samt i samarbejdet med Svante Sjöblom “Twang & Svante Sjöblom“.

Twang er ligesom en trebenet taburet, hvor hver musiker er et af benene. Kun med alle tre ben er Twang Twang. Hvert medlem trækker i hver sin retning, men sammen sørger de for balancen. Twang mister aldrig styringen som samlet band, holder hinanden nede og får hinanden til at svæve.

Det kan være svært at sætte ord på musik og på et band, der skal opleves live. Derfor vil Twang lade publikum tale. Send en mail med din beskrivelse af Twang, så kommer den på vores kagediagram.

Twang består ifølge deres publikum af:

Har du brug for vores pressemateriale, kan det downloades her.