Twang

Koncerter

Sagt om Twang

“Et af de helt specielle bands var bandet Twang som var helt igennem suveræne. De forstod at bevæge publikum både med humor, knivskarp musikalitet, overdådig improvisation og sidst men ikke mindst - følte ballader, der var helt ude af denne verden” - Raahuset, Fox Tail Festival

"Super dejlig koncert i lavede der for os i Folk For Folk i Svendborg. Man bliver sgu glad af at være sammen med jer. I ophæver barrieren mellem scene og gulv. I tør noget når i optræder. Det er uden sikkerhedsnet. I tar os med ud på den tynde is, men I får os med hjem igen. Det er musik hvor man nødig vil gå glip af en eneste tone."
- Jens Holgersen (formand, Folk for Folk)

“Twang består ikke kun af 3 vildt talentfulde musikere. De består ikke kun af boblende spilleglæde. De består ikke kun af en variation fra det helt stille til det hæsblæsende tempofyldte. De svinger samtidig så vildt at din krop ikke kan stå stille. Jeg kan i hvert fald ikke sidde stille!”
- Benjamin Aggerbæk (arrangør/booker)

“...Til trods for, at det kun var en del af gæsterne der kendte Twang på forhånd, vandt de hele publikums opmærksomhed og voksende begejstring med et utroligt intimt og vellydende sæt. De forstod virkeligt at “less is more” og skabte en fantastisk stemning, hvor der ikke var nogen afstand mellem band og publikum...”
- Oskar Jensen (booker, VEGA)